Julefrokost 2024

Julefrokost Menu på SøPromenaden

 

 

SøPromenadens Juleanretning

285,- per kuvert

 

 

2 slags sild (marineret og karry)

Lun rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Hjemmelavet hønsesalat med bacon

Juleand m. hjemmelavet rødkål, agurkesalat og svesker

2 slags ost

(Ved min. 4 pers. kan Ris a la mande med kirsebærsauce & 1 mandelgave tilvælges for 75,- per kuvert)

                                                                                                              

 

SøPromenadens kolde Julebord

385,- per kuvert 

   
3 slags sild (marineret, karry og krydder)

Lun rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Røget laks med dild og asparges

Hjemmelavet hønsesalat med bacon

Juleand m. hjemmelavet rødkål, agurkesalat og svesker

Æbleflæsk

Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og surt

2 slags ost med kiks og druer

(Ved min. 4 pers. kan Ris a la mande med kirsebærsauce & 1 mandelgave tilvælges for 75,- per kuvert )

                                                                                                               

SøPromenadens Luksus Kolde Julebord

485,- per kuvert

 

 3 slags sild (marineret, karry, krydder)

Lun rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Røget laks med dild og asparges

Røget ål med røræg og purløg

Hjemmelavet hønsesalat med bacon

Juleand m. hjemmelavet rødkål, agurkesalat og svesker

Æbleflæsk

Lun leverpostej med bacon og surt

Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og surt

Osteanretning med kiks og druer

(Ved min. 4 pers. kan Ris a la mande med kirsebærsauce & 1 mandelgave tilvælges for 75,- per kuvert)

                                                                                                               

 

3 retters julemenu

Ønsker I 3 retters julemenu tilbyder vi følgende

Minimum 4 kuverter, kun mod forudbestilling

425,- per kuvert 

 

Forret:

Vælg mellem gravad laks med rævesovs eller rejecocktail

 

Hovedret:

Juleand og flæskesteg. Hertil hjemmelavet rødkål, agukesalat og svesker. Serveres med hvide & brune kartofler og sovs.

 

Dessert:
Ris a la mande med kirsebærsauce &  1 mandelgave
 
 
 
Bestil bord allerede i dag: Bordbestilling